Wij verhuren, beheren en ontzorgen.
 

Beheer

Mocht u voor uw werk naar het buitenland vertrekken of over meerdere woningen beschikken, dan is het wellicht raadzaam om de totale zorg van uw woning(en) uit handen te geven. Door uw woning(en) in beheer te geven, zijn wij het aanspreekpunt voor uw huurders op het moment dat er mankementen in of rondom de woning ontstaan en voor u als de huurder niet tijdig zijn huur betaalt. Dit zijn slechts een aantal praktijkvoorbeelden welke van toepassing kunnen zijn bij het (ver)huren van onroerend goed.

 
Bij het beheren van uw woning moet u denken aan 3 categorieën:
Administratief beheerLees meer over
Financieel beheerLees meer over
Technisch beheerLees meer over

Administratief beheer

Administratief beheer

Er komt veel kijken bij het verhuren van een woning, zo ook het bijhouden van de administratie. Wij kunnen er zorg voor dragen dat uw gehele administratie omtrent de verhuur van uw woning in goede banen wordt geleid. U kunt hierbij onder meer denken aan de volgende werkzaamheden:

Financieel beheer

Financieel beheer

Blaauwgoed Vastgoedmanagement beheert een uitgebreide debiteuren- en crediteurenadministratie voor u. Wij zorgen onder andere voor het tijdig innen van de maandelijkse huursom en betaling van de crediteurenfacturen. Onze werkzaamheden houden onder meer in:

Technisch beheer

Technisch beheer

Teneinde het onroerend goed in goede staat van onderhoud te brengen en te houden, adviseren wij over de te nemen stappen en de financiële gevolgen hiervan, gebruik makend van een uitgebreid netwerk van aannemers en adviseurs. Onze werkzaamheden houden onder andere in: