Wij verhuren, beheren en ontzorgen.
 

Verhuur

Blaauwgoed Vastgoedmanagement verzorgt voor particulieren en kleine beleggers de verhuur van hun woning(en) in Amsterdam, Den Haag en omgeving. Hierbij wordt onder meer samengewerkt met Expathousing, Xpatrentals, Pararius en Monster Rent.

Onze dienstverlening heeft naast het zorgvuldig screenen van potentiële huurders op ID fraude en kredietwaardigheid ook betrekking op:

  • Intakegesprek en bespreken van verhuurmogelijkheden;
  • Tekstuele- en fotopresentatie;
  • Opstellen en bespreken van huurcontracten en algemene voorwaarden (Nederlands en Engels);
  • Opstellen van uitgebreide check-in en check-out inspectie met foto rapportage;
  • Gedurende het verhuurtraject aanspreekpunt voor verhuurder.
article-img2
 

Wat bieden wij aan?

Bij Blaauwgoed Vastgoedmanagement bepaalt u zelf welk pakket het beste bij u past en zo nodig kunt u het pakket uitbreiden met onze extra opties.

Bekijk hieronder alle pakketten:

1

Reguliere verhuur

Het verhuren van uw woning gaat niet van zelf. Uw woning dient professioneel te worden gepresenteerd en op verschillende kanalen te worden aangeboden.

2

Bijzondere verhuur

Verhuur van uw woning o.b.v. de leegstandswet of huisbewaring vergt een andere administratieve en juridische aanpak dan bij reguliere verhuur.

3

Verhuur & beheer

Als particuliere verhuurder is het soms lastig om uw woning in eigen beheer te hebben. Wij bieden u de mogelijkheid om ons voor u te laten beheren, dit kan op financieel, technisch en/of administratief niveau.

+

Aanvullende wensen

Wilt u uw eigen pakket samenstellen stellen en/of aanvullen met extra opties?